top of page

Onze diensten

Wij staan tot uw beschikking om daglichtoplossingen te monteren, vervangen of aan te passen. 

Dakramen

Dakramen in alle maten en soorten, voor elk dak en elke ruimte een passende oplossing.

3 in 1 dakaam / gekoppeld

Meerdere dakramen naast elkaar bieden u extra licht en ventilatie. Ook verkrijgbaar in 2 in 1. De 2 in 1 is verkrijgbaar in symmetrisch en asymmetrisch en de 3 in 1 is verkrijgbaar in symmetrisch. Als u breder dan 3 ramen wenst kunnen wij de ramen voor u koppelen. 

Dakkapel serre

Naast licht en ventilatie biedt deze daglichtoplossing u ook extra ruimte op uw zolder. Door de schuine ligging van de vensters heeft u ook extra lichtinval op uw zolder. Een win-win situatie dus!

Alle bijbehorende accessoires

Wij bieden u mogelijkheid diverse soorten accessoires te leveren en/of te monteren. Van verduisteringsgordijnen voor de slaapkamer tot buitenzonwering om de warmte overdag buiten te houden, en van licht dimmende gordijnen tot rolluiken. Ook hier geldt voor elke situatie een passende oplossing!

VELUX. Brengt daglicht tot leven.

Wij werken met producten van VELUX. 

Gratis offerte

U kunt vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. U zit nergens aan vast.

Afspraak is afspraak

Zodra u de offerte heeft geaccepteerd, plannen wij zo spoedig mogelijk een afspraak in. Ons motto is: Afspraak is afspraak. Wij rekenen nooit achteraf extra kosten.

Gegarandeerd goed

Wij leveren gegarandeerd goed werk af. Dan staat u niet voor verrassingen achteraf. 

Wat onze klanten er over zeggen:

Super tevreden! Ik had een probleem met mijn dakraam. Dat heeft hij opgelost. Hij is heel vakkundig en zeer behulpzaam met het hart op de juiste plek!

Cintje , Rotterdam

bottom of page