top of page

Over JV Dakvenster Montage

Sinds maart 2022 staat JV Dakvenster Montage ingeschreven bij de KvK. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en  monteren van uw daglichtoplossingen. 

Het gezicht achter...

JV Dakvenster Montage is opgericht door Johan Verhoef. Sinds 2017 werkzaam met dakramen, dakkappellen en andere soorten daglichtoplossingen. Na dit een aantal jaren te hebben gedaan was het tijd voor een nieuwe stap, mijn eigen bedrijf! 


Wij leveren snelle en vakkundige communicatie, scherpe offertes en kwaliteit daglichtoplossingen met vakkundige inbouw conform bouwbesluit 2023. 


Kijk gerust rond op onze website. Schroom niet om contact op te nemen voor vrijblijvend advies.

Het JV-team

Het team van JV Dakvenster Montage bestaat momenteel uit 2 personen. 


Johan Verhoef - Eigenaar en monteur. 

Ik haal voldoening uit mijn werk wanneer ik vertrek bij de klant en deze tevreden is over zijn daglichtoplossing. 


Colinda Verhoef - Planning  en administratie. 

 Ik neem het administratieve gedeelte op mij en zorg dat alles snel, goed en netjes verloopt met de klant. Zo kan Johan zijn focus volledig leggen op het adviseren en monteren van daglichtoplossingen. 

VELUX montagepartner 

Sinds 2023 mogen met trots zeggen dat wij VELUX montagepartner zijn. Wij behoren hierdoor tot een select gezelschap van montagebedrijven die de naam van VELUX mogen vertegenwoordigen. 

VELUX getraind

Wij volgen jaarlijks meerdere trainingen van VELUX Nederland. Hiermee blijven wij up-to-date van de ontwikkelingen binnen VELUX. Hierbij kunnen wij ook aantonen dat wij uw VELUX producten volgens de richtlijnen monteren.

Dakvenster Meester

Sinds 2023 zijn wij aangesloten bij Dakvenster Meester. Bedrijven mogen het Montage Keurmerk voeren wanneer zij voldoen aan de strenge criteria en de trainingen hebben gevolgd welke door SKH gecertificeerd zijn. ​Deze erkenningsregeling zorgt ervoor dat klanten maximale zekerheid hebben over de kwaliteit van montage en uitvoering van hun daglicht product, hiermee is aantoonbaar dat volgens bouwbesluit, wet en regelgeving vakkundig gemonteerd is waardoor de garantie gedekt is.

VCA-certificaat

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met een VCA-certificaat leggen wij als bedrijf de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken.

Lid VLOK

Wij zijn aangesloten bij de VLOK. Branchevereniging voor vakmensen. 

Wat onze klanten er over zeggen:

JV Dakvenster Montage werkt netjes en levert goed product. Ook afwerking is perfect.

John, Krimpen aan den IJssel

bottom of page